Stavanger Turistforening

Tack vare samarbetet med Stavanger Turistforening (STF) kommer vi att kunna sätta extra guldkant på tillvaron genom att bo inne på deras fjällstugor och fjällstationer utan kostnad. STF är en av Den Norske Turistforenings lokala föreningar.

Stavanger Turistforening förkortas också STF, dock ej att förväxla med Den Svenska Turistföreningen. STF är Rogalands största friluftsorganisation med fantastiska 22 890 medlemmar. Man förfogar över inte mindre än 38 stugor i områdena Rogaland, Aust-Agder, Vest-Agder och Telemark. I dessa områden finns sommartid 1240 kilometer sommarled och 370 kilometer kvistad vinterled. Alltså erbjuds enastående möjligheter att upptäcka den norska naturen på ett njutbart sätt, helt i vår stil!

Föreningen arrangerar aktiviteter och turer riktade mot barn, familjer, fjällsportare och seniorer. 2010 arrangerades inte mindre än 300 aktiviteter! STF arbetar också hårt för att värna om viktiga platser för natur- och friluftslivsupplevelser och inte minst för att bevara den biologiska mångfalden i området.

Annonser

One thought on “Stavanger Turistforening

  1. Ping: Stavanger Turistforening är med på turen | Norge på langs – de Luxe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s