En riktigt lugn dag

Dag 131. 15 maj. Vilodag Skoganvarre

”Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder” heter det som bekant. Men efter några blöta dagar i tält på fjället kändes morgonens ösregn inte tilltalande att bege sig ut i. Prognosen skvallrade dessutom om ihållande nederbörd under hela dagen. Men framöver ser det bättre ut. Beslutet var därför enkelt. Vi tog en vilodag här på campingen i Skoganvarre. Fyra väggar och ett tak blev för dagen en oemotståndelig lyx. En synergieffekt av vilodagen blir att vi kan passa på att uppleva ett riktigt norskt firande av nationaldagen 17 maj i Lakselv på fredag. Det ska bli en spännande kulturstudie för två svenskar på skidtur. Självklart berättar vi mer om detta framöver.

20130515-182245.jpg
Dagen har mestadels bestått av radiolyssnande, jobb med hemsidan, yatzy och ett oräkneligt antal fikapauser. David håller som bäst på att fixa med nya bilder som kommer ut på hemsidan efter att vi ankommit till Nordkap. Kan avslöja att det blir ett nytt filmsläpp redan nu på lördag den 18 maj.

I radioprogrammet Naturmorgon som sänds i Sveriges Radio P1 har det under april månad diskuterats vårtecken. David ville dela med sig av de vårtecken vi upplevt under turen. 1:15:50 in i sändningen kan du höra programledaren Jenny Berntson Djurvall läsa upp Davids mejl i programmet från den 11 maj. Klicka här!

Imorgon fortsätter färden mot Nordkap på fötter med pulka på hjul längs med E6:an norrut. 22 mil återstår.

/Niclas

Annonser

2 thoughts on “En riktigt lugn dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s