Härliga möten

Dag 107. 21 April. Vilodag STF Abisko.

Tiden här på Abisko är verkligen underbar. Vi njuter av vila, bastubad och god mat. Men bäst av allt är dock alla kära återseenden. Vi har flera bekanta som jobbar här eller av annan anledning uppehåller sig här just nu. Det blir många långa och härliga samtal. Att få en sådan här dag att räcka till allt man vill göra är svårt. Detta är dock sista anhalten under turen där vi får träffa massa bekanta så vi vill ta till vara på denna möjligheten.

20130421-231253.jpg
Dessutom sitter jag och fixar med bilder från senaste etappen och de kommer att komma upp imorgon om allt går i lås. Då ska vi dessutom packa iordning maten från depån som vi hämtat här. Misstänker att även morgondagen kommer att springa iväg i en rasande fart.

/David

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s