Att njuta av varje dag

Dag 97. 11 mars. Staloluokta – Vastenjaure 27,4 km 547 möh

20130412-224620.jpg
Vi närmar oss dag 100 med stormsteg. Dag läggs till dag och jag är livrädd att jag ska hamna i ett tillstånd av vardaglig slentrian. Ett tillstånd där jag inte förstår att värdesätta den förmån jag nu har att få vara på långtur. Tack och lov har det tillståndet inte infunnit sig och jag ser verkligen fram emot de cirka 40 dagar vi trots allt har kvar. Igår kväll satt jag med Björn och Niclas och tittade på en översiktskarta över Norge. Vi pratade om våra olika upplevelser från fjällen vi besökt sen vi sågs senast. Men framförallt kollade vi på rutten framöver. Björn som har ett tightare schema än oss kommer att gå på med riktigt långa dagsetapper om vädret tillåter. Något som är möjligt tack vare att han går med ryggsäck och inte har med sig lika mycket utrustning som vi har. För egen del vill jag dock absolut inte korta ner turens dagar. Jag älskar de redan långa ljusa dagarna vi nu har och ser fram emot det lättskidade skarföret som kommer. Dagar då vi kommer att susa fram och få tid över till ännu mer av toppturer och tupplurer.

20130412-224644.jpg
Idag har vi haft riktigt propagandaväder med vindstilla och strålande sol. Därtill har vi skidat fram i otroligt vackra fjäll med Sareks höga toppar vakandes över oss i öster. Jag lyfter försiktigt på hatten och tackar ödmjukast för att jag får vara här och uppleva allt detta fantastiska.

/David

Annonser

2 thoughts on “Att njuta av varje dag

 1. Hej på er!
  Ser härligt ut med finväder!
  Ni har fått en ”de luxe cache” special edition på
  68 17 19N, 018 35 25Ö. Vet ju att ni är rätt så kluriga men en liten ledtråd kan ni ju ändå få eftersom cachen gärna vill bli hittad. AJ, under Unna Allakas.
  Håll till godo och njut lite till!
  Linda och Magdalena

 2. Hej!

  Ååå vad spännande! Vi som gillar både geocaching och klurigheter a´la ”På Spåret”. Vi kommer att kämpa för att hitta den och återkommer i ärendet. Tack för att ni skänker spänning i vår vardag!

  /Niclas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s