En kråka i halsen

Dag 88. 2 april Kvitsteindalstunet-Bjorådalen 20,6 km 605 möh

Att bli sjuka under turen är något vi absolut vill slippa. Ändå är vi så klart medvetna om att det inte alls är otroligt att någon av oss eller båda blir sjuka under dessa 140 dagar. ”Peppar, peppar…” Men hittills har vi haft förmånen att få vara friska. Igår kände jag dock att jag hade en liten kråka i halsen, jag hoppades dock att den absolut inte skulle bygga bo. För att tala klarspråk. Jag var irriterad i svalget på ett sätt jag ofta är under inledningen av en förkylning.

Jag blev inte sämre under natten men hade kvar irritationen i morse. Att sticka ut och skida en heldag med halsont eller feber skulle jag inte göra. Jag funderade dock på om en dags vila skulle göra att irritationen försvann eller om jag skulle köra lugnt och hoppas att det inte försämrade oddsen att undgå en förkylning. Velade lite fram och tillbaka men eftersom prognosen för imorgon ser ganska tråkig ut skulle det vara skönt att komma ner från fjället idag så det blev skidåkning.

20130402-201908.jpg
I nuläget känns det som ett bra val. Jag tog det lugnt och fick en fin dag på fjället och känner mig inte sämre. Hoppas det känns hyfsat imorgon också. Då ska vi gå till Bolnastuan där vi har en depå och ska ha en vilodag.

20130402-201950.jpg
Idag kunde vi förresten luncha inomhus. En raststuga som Rana turistforening byggt var en gemytlig plats för lunch. Behövde dock skotta lite för att komma in. Det fixade dock Niclas på cirka 4 minuter.

/David

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s