Superhjältar

Dag 67. 12 mars. Innstua – Veresvatnet 18 km 361 möh

20130312-211415.jpg
Det här är Emelie och Oskar. Dom är superhjältar. Men vänta nu, kanske du tänker. En superhjälte är väl någon som kan flyga, skjuta laser ur ögonen eller åtminstone bär tajta trikåer med underkläderna utanpå. Men en superhjälte är så mycket mer än så.

Efter över 100 mil på tur blev en av mina pjäxor bli lite ledsen. Emelie och Oskar tvekade inte en sekund på att slänga sig i bilen och köra de 12 milen för att leverera de nya pjäxorna. Människor som ställer upp och hjälper andra utan att göra det för egen vinnings skull eller med någon dold agenda. Människor som helt osjälviskt ger utan att för den sakens skull förvänta sig liknande stordåd i retur. Människor som inte hakar upp sitt liv på att hela tiden beräkna differensen mellan skuld och avans. Det är superhjältar. Det är Emelie och Oskar.

Vill även passa på att rikta ett tack till vår samarbetspartner på materialsidan, Backcountry Equipment, som snabbt hjälper till. Oslagbar service!

Det finns många superhjältar som hjälper oss att förgylla vår tur. Ja utan er skulle den knappt vara vare sig möjlig eller önskvärd att genomföra. Jag ska inte försöka mig på att nämna alla då risken skulle bli allt för stor att någon glöms bort. Men jag hoppas och tror att alla superhjältar där ute vet vilka ni är.

20130312-211601.jpg
Idag har vi börjat skida in i den norska delen av Skäckerfjällen. Mestadels har vi befunnit oss i skogslandskapet eller på någon sjö. Snön har varit lös och tung att forcera. Skäckerfjällen är ett mycket speciellt fjällområde i Skandinavien då barrskog i stora delar av området utgör trädgräns istället för björkskog som är det vanliga.

Hoppas att du ibland tar tillfället i akt och blir superhjälte i någons liv och att du uppmärksammar dom som är superhjälte i ditt liv.

För övrigt luktar tältet fortfarande gott efter tre välbehövliga dagars torkning på Storulvån. Enligt David luktar det som om det varit dambesök här inne.

/Niclas

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s