UT.no

Sidan UT.no är det ultimata verktyget för dig som funderar på att göra turer i Norge. Med hjälp av den interaktiva kartan får du snabbt överblick över vandringsleder, skidleder, cykelleder och boendemöjligheter. En detaljerad karta med god topografisk information som lätt låter dig planlägga tänkta turer.

Här finns mängder med förslag på turer att genomföra såväl sommar som vinter och massor med information om de olika fjäll-, kust, och skogsområdena i hela Norge. Via sökfunktionen hittar du snabbt det du letar efter. Det går bra att söka med fritext men finns även olika kategorier. Exempelvis kan sökningar göras på olika geografiska områden och önskade aktiviteter.Via kartan tar du dig snabbt vidare till information om de olika boendena och lederna mellan dem. Kartan kan nog närmast beskrivas som en skattkarta värd sin vikt i guld.
UT.noUT.no finns som app till din smartphone. Ger dig oändligt med möjligheter, rätt ner i fickan.

Sidan är ett samarbete mellan Den Norske Turistforening och NRK. På den publiceras också intressanta och inspirerande artiklar om friluftsliv. Exempelvis en artikel om ”Svenskene som elsker Norge” den 30 januari 2013. Den och flera andra nya pressklipp om Norge på langs – de Luxe hittar du här!

/Niclas
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s