Finvädersdag

Dag 13. 17 jan. Krossvatn

Som vi tidigare nämnt har vi otroligt tur med vädret. Klara soliga dagar nästan helt utan vind. Därför har vi idag bestämt oss för att ta en finvädersdag här vid Krossvatn för att undersöka omgivningarna.

Efter sovmorgon och frukost gjorde vi en topptur upp på Leirnuten 1469 möh. Fantastisk utsikt och dessutom lite mobiltäckning. Då passade vi på att dela med oss av lite inlägg från dagarna som gått.

20130117-124300.jpg

Utsikt från dagens kontor på Leirnuten.

Vi befinner oss annars i ett område med sporadisk mobiltäckning. Hemsidan uppdaterar vi med hjälp av en SPOT Connect och vår spökskrivare på hemmaplan. Dock kan vi bara förmedla ett visst antal tecken och inga bilder. Därför blir det ibland så att våra ”riktiga” uppdateringar släpar någon dag. Vår position uppdaterar vi med en SPOT generation 1. Den kan du följa om du klickar på rubriken SPOT.

I övrigt har vi tagit det lugnt och spelat en del Yatzy. Jag har vunnit både finskeden från Primus som vi båda gillar bäst och en måltid Thaikyckling med ris och grönsaker från Blå Band Expedition Meal som är en av bådas favorit. Men nu fanns det bara en kvar denna etapp.

/Niclas

Annonser

2 tankar om “Finvädersdag

 1. Härligt att följa er tur! Nu börjar ni närma er mina gamla trakter. Kvanndalen, passerar ni det? Härligt ställe i alla fall! Hälsa till Haukeliseter. Kram Mattias

  • Hej Mattias!

   Tyvärr passerade vi inte Kvanndalen, den här gången. Vår rutt gick längre åt öst. Från Bleskestadmoen till Holmavatnhytta och vidare till Haukeliseter.

   Haukeliseter hälsar tillbaks och säger att den saknar dig!

   /Niclas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s