Morgonkaffe – de Luxe

Nu är det morgonkaffe med wienerbröd på Brøderna Ågedal Bakeri og Konditori i Konsmo. Smakar underbart efter 1 timmes promenad.

/David

20130107-094829.jpg

Annonser

7 tankar om “Morgonkaffe – de Luxe

    • Kul att du lyssnade. Ja det var synd att det bröts. När vi slog läger kollade jag så att vi hade täckning och det var tre av fem så jag tänkte att det borde funka. Men då har jag lärt mig att det bör vara full täckning. Förhoppningsvis får jag chansen att dela med mig av turen igen vid senare tillfälle.

      /David

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s