Framme i Kristiansand

Efter 12 timmar på vägarna och 70 mil i bil har vi nu anlänt till hotellet i Kristiansand. Första milen i bilen gick hjärnan på högvarv för att försöka komma på vad som glömts hemma. Men efter några stopp för att kontrollera packningen känns det som att allt är med. Men det återstår att se.

hotellet i Kristiansand

Efter incheckning etablerade vi direkt kontor för att fortsätta förberedelserna. Det blir mycket mejl, jobb med hemsida, förbereda elektronisk utrustning men även en del struntprat. Med på turnen har vi en SPOT Connect och en SPOT generation 1. Med dessa kan vi hålla kontakten med er där hemma trots att vi befinner oss utanför mobiltäckning. Vi kan även tillkalla hjälp om något skulle hända oss och inte kan använda våra mobiler. En viktig säkerhetsutrustning.

Imorgon fortsätter förberedelserna med att skicka iväg depåer och införskaffa det sista kartmaterialet. Sen lämnar vi Kristiansand och åker till Lindesnes Fyr. Där kommer vi att förbereda det sista med packningen och övernatta innan avfärden på lördag.

Men det första vi ska göra imorgon är att bli intervjuade i radio via telefon. Så imorgon bitti 07.45 tycker jag att du ska ratta in P4 Dalarna och programmet Gomorron Dalarna.

Idag har lokaltidningen Jönköping.nu, en gratistidning som delas ut till alla hushåll i Jönköpingsområdet, uppmärksammat att David och Niclas ska till Norge och åka skidor. Artikeln finns även elektroniskt och du hittar den bland våra Pressklipp.

/Niclas

Annonser

One thought on “Framme i Kristiansand

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s