Imorgon går färden till Norge!

Detta är inget hastverk. Inget vi har beslutat idag och tänkt påbörja imorgon. Den inledande planeringsfasen för denna tur har faktiskt pågått sedan i september. Alltså i mer än fyra månader! Ändå sitter vi här på varisitt håll och sliter med de sista förberedelserna. ”Att göralistan” som vi arbetat med under har en lustig tendens att växa sig allt längre. Lustigt. Den borde ju bli kortare!

Dagen har varit minst sagt hektisk för att få till de sista förberedelserna. Ett bortkommet paket på posten höll på att orsaka strömbrist och kompasslöshet under turen. Men efter detektivarbete av David och ett besök på postens sorteringscentral i Jönköping är nu sakerna från Brunton i tryggt förvar och redo för att åka på tur.

bild

Imorgon torsdag går färden mot Norge. David från sig i Sevdabo och jag från mig Sundborn. Med som chaufförer är några av de viktigaste lagspelarna i denna tur, nämligen våra föräldrar. Våra trognaste fans men samtidigt våra stora idoler! Utan deras stöttning och obotliga hjälpsamhet hade denna tur varit svår att genomföra. Så stora tack till er!

Första stoppet blir i Kristiansand. Där ska vi göra ett besök hos DNT Sör för att kompletterad de sista av kartmaterialet.  Du vet väl att DNT Sör har en stor butik på Kirkegata 15 mitt i centrala Kristiansand? Där kan du införskaffa all utrustning du behöver för en tur på fjället. Desstuom finns stor kunskap om de norska fjällen, så tveka inte att höra av dig dit om du behöver information!

Förutom kartinköp ska vi också posta den sista depån till Bolnastuan utanför Mo i Rana. Det är betydligt billigare att posta den från Norge till Norge än från Sverige till Norge.

På fredag fortsätter vi ut till Lindesnes efter att alla bestyr i Kristiansand är avklarade. Vi kommer att övernatta på fyren och på lördag ska vi äntligen få ta de första stegen på Norge på langs – de Luxe!

Efter fyra månaders planeringsfas är det allt så dags att ta projektet in i fas 2, genomförandefasen. Snart är det dags att äntligen få gå ut på tur. Inte bara mentalt utan även fysiskt.

Du är välkommen att följa vår tur här på hemsidan!

/Niclas

Annonser

5 thoughts on “Imorgon går färden till Norge!

  1. Lycka till killar! Hoppas ni får en fin tur! ska bli kul att följa erat äventyr:-D och välkommen till Norge!:-D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s