Äntligen på tur och lite produktutveckling

Idag har vi äntligen varit ute på en liten tur. Så härligt att få klä på sig ordentligt, ta på sig selen, koppla fast pulkan och lufsa iväg i sakta mak. Känna hur den friska luften fyller lungorna och se röken då jag andas ut. Målet för dagen var inte att avverka några långa sträckor utan snarare att få testa lite utrustning och passa på att ta lite nya pressbilder. Har inte hunnit att gå igenom dessa ännu men de kommer framöver.

Julpyssel

Utöver dagens tur har vi dessutom sysslat med lite produktutveckling. Det är nämligen så att vi ofta kommer att ha på oss en liten ryggsäck när vi skidar. Detta för att kunna ha viktiga saker nära till hands. Främsta anledningen för min del är att jag ständigt vill ha tillgång till min systemkamera och dess objektiv. För att då slippa använda både en dragsele och ryggsäck ägnar vi därför kvällen åt lite hantverk. Närmare bestämt så syr vi fast D-ringar i ryggsäckens midjebälte och i dessa D-ringar kan vi sedan fästa pulkans skaklar.

Depåer

Sent igår kväll fick vi färdigpackat alla våra depåer. Det blev en hel pall full med banankartonger. Nu är det ett stort pussel att se till att dessa depåer hamnar på sina tänkta platser utmed vår färdväg. Transporten utav några av dem har vi redan löst tack vara fantastiska vänner som lovat att ta med ett par banankartonger när de ändå reser. Något som är ovärderligt för oss. En depå som vi dock inte har en aning om ännu hur vi ska lösa är en som ska till en plats längs med E6:an ca 8 mil norr om Mo i Rana. Ska du resa till dessa trakter någon gång i vinter och kan tänka dig att ta med två banankartonger så vore vi mer än tacksamma. Hör gärna av dig i så fall så försöker vi att köra kartongerna till dig inom de närmaste veckorna. Vi räknar med att vara där i slutet av Mars så innan dess behöver de vara lämnade där.

/David

 

Annonser

2 thoughts on “Äntligen på tur och lite produktutveckling

  1. Hej jag blir så sjukt taggad när jag läser. Jag ska upp till Hemavan i mitten på januari och åker bil som utgår från Alingsås, kör via Karlstad och upp. Det är ju inte riktigt hela vägen till Mo i Rana men det är inte långt kvar. Eventuellt kan vi ta med ett par kartonger om ni kan lösa sista biten sen.

    • Hej Johanna!

      Kul att du blir taggad! Det är vi med!

      Vi ska ha en depå till Bolnastugan 5 mil norr om Mo i Rana. Är du sugen på en utflykt från tillvaron i Hemavan så är du välkommen att höra av dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s