Intensiva dagar i Sundborn

Musli portionsförpackas

Nu när det börjar närma sig slutet av våra förberedelser så är det intensiva dagar. Vårt huvudfokus just nu är att packa våra matdepåer. De är elva till antalet och dessa har vi för att slippa dra med oss all mat ända från turens start vid Lindesnes fyr. Man skulle ju kunna tänka sig att vi kunde handla maten längs med vägen men det skulle innebära en ständig fundering kring när vi skulle kunna hitta nästa öppna butik och vi skulle inte kunna ha samma fokus på att njuta av turen. Dessutom skulle kostnaden bli desto större om vi löst det på det sättet.

Godisdepå

Under turen kommer vi att äta cirka 1 kilo mat per person varje dag. Vi har nu alltså fördelat upp dessa dryga 200 kilo på elva depåer. Därtill har vi portionsförpackat många av varorna. Nyponsoppan ligger t ex uppdelat om mängder som är lagom till en 1-liters termos. Likaså har vi delat upp alla våra 23 kilo jägarsnus så att vi har en påse per dag som vi är ute och skidar. Och så vidare…

PTs Motor

PT:s motor i Falun stöttar Norge på langs – de Luxe

Vi har även fixat det mesta av bränslet som vi behöver till vårt kök under turen. Här har vi det stora nöjet att samarbeta med PT:s motor i Falun som valde att gå in och stötta oss. Stort tack till Peter Tinnerholm med personal!

TV4

David berättar om Norge på langs för TV4

Idag har vi dessutom träffat TV4 Gävle/Dalarna som någon dag framöver kommer att sända ett inslag om oss. Vi återkommer när vi vet datum och tid för sändningen.

/David

Annonser

3 thoughts on “Intensiva dagar i Sundborn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s