Alpin premiär!

Äntligen var det dags att få göra alpin premiär för mig! Tillsammans med min kamrat Anders så gick färden till Romme Alpin utanför Borlänge. Det är alltid lite spännande att spänna på sig pjäxorna för första gången varje säsong. Hur är formen? Förstå åket kändes lite ringrostigt, men ett par åk senare cruisade vi ner för berget och njöt för fullo av farten och mjuka carvingsvängar.

bild (15)

Termometern visade -2 grader nere vid skidområdet och -8 på toppen med östlig vind och  lätt snöfall. För att hålla värmen använde jag Woolnet crew neck och Warmwool hoodie zip  från Aclima på överkroppen. På underkroppen satt ett par  Warmwool shorts windstopper och Wamrwool longpants för värmens skull. Fötterna mådde bra i Warmwool short socks.  Som skalplagg  och skydd för snö och vind hade jag Eco-Tour jacket och Eco-Tour trousers från Fjällräven. Smidiga och följsamma skalplagg perfekta för utförsåkning. Händerna mådde bra i Windstopper active och Seam sealed shell mittens från Hestra.

Alpin premiär - I liften Romme Alpin bjöd på jättefina förutsättningar för skidåkning. Bra preparerade backar i alla svårighetsgrader och ett välfungerande liftsystem som raderar ut samtliga köer totalt.

Vi syns i pisten!

/Niclas

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s