Första föredraget om NPL – de Luxe

Självklart är det alltid roligt att det finns ett intresse av de jobb vi gör runt vår tur Norge på langs – de Luxe. Ett speciellt kvitto för det är att bli inbjuden att hålla föredrag. Idag var jag inbjuden att berätta om NPL – de Luxe för årskurs nio på Montessoriskolan i Falun.

Föredrag på Tegelbruksskolan

I januari ska eleverna själva ut på en tvådagarstur i vintersverige. Det var en samling intresserade åhörare och frågorna var många. Flera av frågorna handlade om praktiska saker som hur man sköter sin hygien, vad man äter och hur man gör för att inte frysa när man är ute så länge. Som föredragshållare är det extra roligt att möta en publik som är engagerade i ämnet och som ställer mycket frågor.

Vi vill gärna inspirera andra att upptäcka naturen som en viktig källa till såväl motion som rekreation och social samvaro. För att njuta av naturen behöver man inte åka skidor 250 mil. Det räcker med att resa sig upp ur soffan, öppna dörren och gå ut!

Är du intresserad av ett föredrag? Kontakta oss gärna med en förfrågan!

Tack för en trevlig förmiddag på Montessoriskolan och en fortsatt trevlig Lucia till er alla!

/Niclas

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s