ICA Supermarket Slätta

ICA_Slatta_Mats_ICA

En viktig del i det stora Norge på langs – de Luxe pusslet är maten. Vad är mer de Luxe ute på tur än att få äta god och näringsrik mat? Därför är vi extra glada att få ha med oss ICA Supermarket Slätta och handlare Mats Andersson på turen. ICA Supermarket Slätta ligger i Falun. Det är butiken med de generösa öppettiderna och det personliga bemötandet. I butiken finns ett brett sortiment av livsmedel och alltid bra erbjudanden till dig som kund. Börjar du gå på tomgång i köket? Besök då ICA Supermarket Slätta på en fredag för då bjuds det på lättlagad inspiration att ta med hem!

Det är inte bara Norge på langs – de Luxe som Mats Andersson stöttar. Hans engagemang i den lokala föreningsidrotten är stort och vi är många som riktar våra tack mot ICA Supermarket Slätta och Mats Andersson.

/Niclas

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s