Film från Bruksvallarna

Lyckliga skidåkare. Peter-Oskar-David Foto:David Erixon

När jag var i Bruksvallarna hade jag med mig min filmkamera. Jag ville bekanta mig ytterligare med den och till exempel se hur bilderna blir i olika ljusfårhållanden. Många filmklipp blev det men nu har jag klippt ihop lite av det som känns sevärt. Är inte en superarbetad hollywoodproduktion men kan förhoppningsvis ändå bjuda på lite inspiration och skidglädje. Inte minst för att stora stjärnor som Peter Arnesson, Oskar Lund och Charlotte Kalla figurerar. Du bjuds även på en rafflande skidjakt mellan Peter och en Rysk landslagsskidskytt, ja eller snarare inledningen på den. Tyvärr hamnar kameramannen(jag) lite på efterkälken, men det blir likväl fartfyllda scener, fast utan kombattanterna…

/David

Annonser

2 tankar om “Film från Bruksvallarna

  1. Grattis David! Fantastiskt resultat 🙂 Hälsningar från Susanne (en före detta kursdeltagare)
    Vilken kamera använde du?

    • Tack Susanne. Använder en GoPro 2 kamera. Vi har tänkt att ha med den på turen för att kunna bjuda på lite filmsnuttar ibland. Den är väderskyddad så den ska funka även i snöstorm 😉

      /David

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s