Brunton är ny partner

Vi är glada att kunna meddela att vi inlett ett samarbete med Brunton. Brunton har sedan 1896 tillhandahållit kvalitetsprodukter för friluftsliv. Idag inte minst solceller, batteri, kikare och kompasser vilket vi kommer att använda. Vår ambition är att dagligen under turen kunna uppdatera hemsidan. För att det ska fungera i praktiken krävs det att vi har tillgång till ström. Det är nu löst via solpanelen Solaris 12 och batteriet Sustain. Solpanelen kan vi ha liggandes på pulkan när vi skidar och låta den ladda upp batteriet. När vi sedan behöver ladda telefon, kamera, AA-batterier eller dylikt så kopplar vi dessa till batteriet. Viola! Sustain kan självklart även laddas i ett vägguttag när vi passerar ett sådant.

En bra kikare är dels kul att ha med för att bara sitta och spana, se och uppleva. Men dess viktigaste funktion för oss är att kunna ge ett stöd när vi på håll spanar ut lämpliga färdvägar.

/David

Annonser

2 thoughts on “Brunton är ny partner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s