Den Norske Turistforening SØR

Du vet väll att Den Norske Turistforening (DNT) driver över 480 stugor i fjällen, i skogen och vid kusten. För den som vill uppleva den norska naturen finns 20 000 kilometer markerad sommarled över hela landet och 7000 kilometer vinterled i de södra delarna. Via ett smart kartverktyg kan du hitta nya spännande platser att besöka!

DNT SØR är en av Den Norske Turistforenings lokala föreningar. DNT SØR är sörlandets största friluftsorganisation med över 6500 medlemmar. Föreningen har som syfte att främja ett enkelt, aktivt, tryggt och miljövänligt friluftsliv i såväl fjäll, skog och hav.

Vinterdrömmar

DNT SØR driver 12 fjällstugor i området Setesdalsheiene i södra Norge. Stugorna når man enkelt och tryggt via de leder som föreningen märker ut sommar och vinter.

Den 5 januari 2012 friade DNT SØR 125-årsjubileum. En anrik turistförening som under lång tid inspirerat människor att upptäcka naturen i Setesdalsheiene. Tack vare vårt samarbete får nu vi möjlighet att uppleva allt detta. Förhoppningsvis blir också du som läser detta inspirerad att bege dig dit!

/Niclas

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s