Koppargruva och bodypump

Kontorslivet i Sundborn har idag fortsatt. Vi har tagit oss längre i vår detaljplanering av rutten, ungefär halvvägs för att vara exakt. Dessutom har vi haft trevliga kontakter med några av den Norska turistföreningens olika lokalavdelningar, mer om detta kommer inom kort.

Men det håller inte i längden att bara sitta inne och titta på en dataskärm. Vi har hunnit med lite sightseeing i Falun. Spanat in Falu koppargruva och besökt nationalskidstadion Lugnet där Mogren 1993 skidade hem femmilsguldet.

Därtill har vi hunnit med en omgång bodypump för att stärka våra kroppar. Jag har ofta tyckt att det är lite långtråkigt med styrketräning och hellre gett mig ut i skog och mark. Men att träna tillsammans på detta sätt med någon som säger åt mig vad jag ska göra känns som ett bra koncept för att det ska kännas roligt för mig. När timmen var över trodde jag att det bara gått en halvtimme. Kroppen känns nu ordentligt mör, fast på ett bra sätt.

/David

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s