Bilder från Bruksvallsloppet 2012

Jag har i dagarna två varit ute i skidspåren och hejat på min klubbkompis Oskar Lund och hela övriga svenska skideliten. Det är oroligt vad starka dessa idrottare är. Sjukt imponerande!

Kameran hade jag självklart med och här kommer lite bilder. Önskar du använda någon av bilderna till blogg/hemsida eller dylikt så är det fritt fram om du skriver ut ”Foto:David Erixon” i anslutning till bilden och skapar en klickbar länk till denna sida (www.norgepalangsdeluxe.com). Vill du använda bilderna till press eller annan tryckt media får du höra av dig för kostnadsförslag och högupplösta bilder.

För övrigt har träningen här i Bruksvallarna gått fortsatt fint. Det har blivit många härliga pass och kroppen börjar nu bli ganska mör, på ett bra sätt. Känner mig seg innan jag sticker ut på passen men väl ute är det lika härligt som första passet!

/David

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s