Backcountry Equipment

Idag har vi det stora nöjet att presentera Backcountry Equipment som samarbetspartner. Backcountry Equipment är leverantören som förser sportfackhandeln med produkter från flera välkända märken som ÅsnesKomperdellFjellpulkenRottefellaMontana och Crispi. Inriktningen är framförallt mot vintersporter. På Backcountry Equipment i Vårgårda har man samlat stor erfarenhet av uteliv och en gedigen kunskap om vilka krav som ställs på utrustningen. Detta tillsammans med en hög känsla för service och snabba leveranser gör att det känns extra roligt att få samarbeta med Backcountry Equipment.

Med Backcountry Equipments hjälp kommer vi under turen att färdas på skidor från Åsnes. På fötterna har vi pjäxor från Crispi och tack vare bindningar från Rottefella sitter vi fast i skidorna. Under skidorna har vi korta stighudar från Åsnes och långa stighudar från Montana för att bemästra uppförsbackarna. I händerna har vi stavar från Komperdell och packningen lastar vi i transportpulkor från Fjellpulken.

Under Utrustning kommer det att preciseras mer vilka produkter vi kommer att använda under turen. I senare inlägg här på hemsidan kommer vi också att reflektera mer över varför vi har valt just denna utrustning.

Trevlig helg!

/Niclas

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s