Jag är nyförälskad!

Det är 6 veckor sedan vi senast sågs. Jag har tänkt på dig ibland men inte dagligen och jag har faktiskt inte känt någon saknad. Så idag står du plötsligt där och jag faller pladask. Din vackra silhuett får mig att tappa andan. Den glädje du ger mig är obeskrivlig. Men en sak ska du veta, Svenska fjällkedjan, jag älskar dig!

Jag befinner mig nu i Bruksvallarna där jag ska vara på träningsläger ons-sön. Det är otroligt härligt att få vara bland vackra snöklädda fjäll. Det är fantastiskt att få åka skidor igen.

Jag är här med min klubb IF Hallby, det är jag Peter Arnesson och Oskar Lund. Oskar ska tävla på fredag och lördag. Jag och Peter ska träna massor och serva Oskar till framgång. Vi kom hit till lunch igår och körde tre timmar klassisk stil på eftermiddagen. Det var någon plusgrad vid lunch men funkade fint att köra med burkvalla.

Lyckliga skidåkare. Peter-Oskar-David Foto:David Erixon

Det är alltid lite nervöst inför säsongens första pass men jag hade fint fäste och kände mig som en yster kalv på grönbete när jag rusade ut ur stadion. Vi körde ett spår som går upp i lite högre terräng och jag fick snart lugna ner mig lite. Uppe på 870 meter över havet var det flera decimeter snö och jag bjöds på vackra fjällvyer i sjunkande kvällssol, sagolikt. Skarsfjällen, Mittåkläppen, Helags, rosa himmel och lite dimslöjor. Det är ju så underbart att få åka skidor till fjälls, ren och skär glädje. Njuta av vyerna, låta kroppen få arbete, dansa utför en backe i hög fart och äta massa god mat. Tänk att lilla jag ska få göra det hela vintern! Åhh vad härligt!

/David

Annonser

One thought on “Jag är nyförälskad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s