Uppdaterad utrustningslista

Utrustningslistan kommer att uppdateras allt eftersom att utrustningen anländer från våra samarbetspartners. Nu kan du hitta vilka produkter vi kommer att använda under turen från vår partner Aclima.

Samtliga produkter från Aclima är gjorda i ull. Vi vill verkligen lyfta fram ull som materialet att föredra, före alla andra idag kända, till underkläder och underställ. Ull är en ren naturprodukt som transporterar fukt och värmer bra, trots att det är blött. Tack vare avancerade stickningstekniker kan Aclimas underställ hålla extra mycket luft, vilket betyder extra mycket värme. Det är nämligen luften i kläderna som värms upp av kroppen och skapar ett behagligt klimat under de skyddande skalplaggen. Ytterligare en fördel med ull är att det, trots ihärdigt användande, inte luktar illa. Så med omtanke av dina kamrater, välj ull!

Några produkter från Aclima är extra spännande. Woolnet Neck Gaiter är en mångsidig accessoar. Den fungerar som skydd för halsen. Den går också att dra upp över ansiktet för att skydda näsa och kinder mot vind och bitande kyla. Tack vare ett innovativt nät över munnen kan utandningsluften passera obehindrat utan att det bildas is eller imma på glasögon. Går även bra att använda för att skydda panna och öron.

Ullunderställströjan Woolnet Polo Zip är en nätkonstruktion i merinoull. Tack vare nätkonstruktionen ventileras kroppsvärmen bort på ett bra sätt och det finns gott om plats för värmande luft. Passar utmärkt vid utevistelser med olika aktivitetsnivåer. Ska bli en spännande bekantskap.

Woolnet Foto:David Erixon

Warmwool Hoodie Zip är en ny skapelse från Aclima som består av 200 gram merinoull. En klassisk ullunderställströja utifrån sina perfekta egenskaper att värma och att transportera bort fukt som bildas på kroppen. Zipdragkedjan gör att den kan öppnas i halsen för ännu bättre ventilering. Långa ärmslut och extra förstärkning runt handlederna eliminerar risken för att få in kall snö mellan jackan och vantarna. Avslutningsvis är den utrustad med en huva som fungerar som balaclava. Perfekt för kalla dagar på fjället!

Warmwool hoodie zip Balaclava Foto:David Erixon

Hälsningar,

Niclas

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s