Smakprover från Blå Band Expedition Meal

Idag har det anlänt ett stort paket med smakprover av frystorkad mat från Blå Band Expedition Meal. Det är totalt över 20 rätter som ska provsmakas för att sedan beställas till turen. Vad sägs om måltider som Tacogryta, Köttgryta med kantareller, Pasta skagen och Potatis med nötkött och bearnaise? Vi återkommer så klar med resultat från provsmakningen så snart den är genomförd och berättar om våra favoriter.

Den frystorkade provianten kommer att utgöra en stor del av vårt matintag under turen. Därför känns det extra bra att Blå Band Expedition Meal  görs i så många olika menyer. Det finns självklart måltider för vegetarianer, gluten- och laktosallergiker. Alla kommer i samma smarta förpackning. Bara att vika ut botten, riva av toppen, öppna och hälla i varmt vatten. Återförslut och låt stå i ett antal minuter. Sen är den Bon Appetit! Börjar man måltiderna med lite lufttorkad skinka till förrätt, toppar varmrätten med riven parmesan och avslutar med en extra fin chokladbit så är de luxekänslan på topp! När man efter sista tuggan slickar av skeden extra noga är dessutom disken omhändertagen. Enkelt för den som vill lägga ner tid på att njuta av naturen istället för att syssla med markservice.

En ranson med 26 olika måltider tar så här mycket plats.

 

 

 

 

 

 

 

 

Det ska bli intressant att se hur mycket plats 460 måltider kommer att ta.

Fortsatt trevlig helg!

Niclas

Annonser

2 thoughts on “Smakprover från Blå Band Expedition Meal

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s