Tack till dig!

Tack för de kommentarer vi får här. Det är kul att höra att det vi skriver uppskattas och det inspirerar oss till att skildra och berätta ännu mer om våra förberedelser. Är det något ni hittills saknar eller skulle vilja veta mer framöver om så tar vi tacksamt emot tips. Skriv i så fall ditt förslag som en kommentar på detta inlägg så ska vi försöka ta med det framöver.

Att vi väljer att skriva om vår tur här och inte bara genomför den beror ju dels på att vi vill sprida information om långturer, men framförallt vill vi ju inspirera dig som läser. Detta genom att skriva läsvärda och underhållande inlägg om vår vardag. Inlägg som vi vill krydda med bilder och filmklipp.

Med denna ambition att få berätta för många så känns det roligt att vår hemsida idag efter knappt en månad passerar 10 000 visningar.

Välkommen med på den fortsatta resan!

David Erixon

Niclas Bentzer

/David och Niclas

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s