Laddar med energi från Blå Band Expedition Meal

I skånska Karpalund ligger Blå Band som i generationer hjälpt till att knyta ihop smaker, måltider och människors livspussel. Att torka mat är en av de äldsta konserveringsmetoderna av livsmedel. Näringsämnen, fibrer och smaker behålls men maten blir hållbar och lätt att bära. Något som eftersträvas när man ska ut på långa turer.

Vi är glad över att få samarbeta med Blå Band Expedition Meal. Näringsriktig och välsmakande friluftsmat som dessuom är lätt att tillaga. Man tillsätter bara varmt vatten direkt i den smarta förpackningen, återförsluter och väntar i några minuter. Vips så har man en färdig måltid redo att ätas. För er som tycker att disk är ett tråkigt projekt såväl hemma som på tur är detta att rekommendera. De luxe utöver det vanliga!

Under en dag på tur beräknar vi att göra av med ungefär 5000kcal energi. För att orka genomföra turen och kunna njuta av den är det viktigt att ersätta den energi som förbrukas. Blå Band Expedition Meal hjälper oss att göra det på ett enkelt sätt. Det finns i dagsläget 20 olika smaker på måltiderna och nya menyer utvecklas ständigt. Välsmakande mat och varierade smakupplevelser skapar de luxe i vardagen.

Fjällhälsningar,

Niclas

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s