Träning inför turen

Under helgen som gick väckte vi liv i en gammal beprövad träningsmetod som tyvärr varit bortglömd ett tag. Allt för att vänja kroppen vid samma typ av belastning som den kommer att utsättas för under turen. Att ge kroppen dom rätta fysiska förutsättningarna är en viktig del av förberedelserna för att turen ska kunna genomföras på ett så njutbart sätt som möjligt.

Glöm inte bor att se extramaterialet efter eftertexten!

Fjällhälsningar,

/Niclas

Annonser

3 thoughts on “Träning inför turen

 1. Hej Här en god vän till Exet från Hållands foolkhögskola. > Hej Exet – Trevligt och hedrande att vara en av de utvalda i kretsen som får direktinbjudan att följa dig och din reskopis på äventyr.
  > Det blir säkert en mycket vacker och intressanrt tur – Norge på längden, efter som Norge är världen största land om man plattar ut det —– Ha – detta är en normans synsätt vilket jag ser som gott och humoristiskt.
  > Lycka till med alla förberedelser och god tur. Vilket datum beräknar ni/du starta..?
  > Att förbereda sig fysiskt blir lika ofta en stor del i den mentala förberedelsen och senare även den metala styrkan – trevligt med ett rejält svettpass….
  > Mvh/UG

  • Hej!

   Kul att du vill följa oss. Vi kommer med jämna mellanrum att skriva om våra förberedelser ända fram till dess att vi startar turen den 5:e Janauari. Sedan kommer vi att skriva dagligen till vi nått Nordkap någon gång kring 20:e Maj.

   Ja egentligen började resan mot Nordkap den dagen vi fattade beslutet. Alla förberedelser är väldigt viktiga och även otroligt roliga. När det blir tufft under turen är det en trygghet att veta att vi har förberett oss ordentligt.

   Vänliga hälsningar
   David

 2. Ping: Pulkasimulator 2.0 | Norge på langs – de Luxe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s