Hos Aclima i Borås

Idag har vi varit på utflykt, det är kul. Niclas kom ner till Småland igår för att vi idag skulle till Borås och träffa Juhani som är säljare åt Aclima. Vi inledde dagen med ett träningspass, mer om detta senare men jag kan avslöja att stavar och däck var inblandade. Film kommer inom kort.

Vid tolvtiden entrade vi Borås där vi träffade Juhani. Vi inledde med en lunch på Viskans café som låg vackert vid vattnet. Och ja, det var vatten även ifrån skyn…

Borås Foto:David ErixonJuhani hade ordnat en lokal där han efter lunchen berättade om hela Aclimas kollektion och vi fick även möjlighet att prova en massa olika modeller och storlekar. Jag kände att jag ville ha typ allt men min erfarenhet säger mig att då jag befinner mig i en brant norsk uppförsbacke kommer jag ångra mig om jag släpar på en massa kilon extra. Vi sitter nu som bäst och funderar på exakt vilka modeller vi kommer att ta med oss men nätunderställen i ull är självskrivna, de är fantastiskt sköna. Ull är dessutom ett enastående material om man vill vara varm och inte lukta illa.

Niclas gick bananas och provade igenom ALLT! Här bjuder vi på några smakprov. När vi väl bestämt vad vi ska satsa på kommer vi att berätta det här och uppdatera vår utrustningslista.

/David

Niclas och Juhani

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s