Läs om oss i tidningen och lyssna på oss i radion!

Idag var jag på besök i Radiohuset i Falun och gästade programmet Gomorron Dalarna för att prata om Norge på langs – de Luxe. När jag satt utanför studion och väntade på min tur så bläddrade jag igenom en vetenskaplig tidskrift. Där hittade jag en artikel om Ötzi snömannen. Plötsligt började jag fundera på vad som egentligen väntar oss.

Här kan du lyssna på programmet.

Även lokalpressen i Falun har uppmärksammat att vi ska ut på tur. Den artikeln kan du läsa här.

Fjällhälsningar,

Niclas

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s