Nu är förberedelserna i gång!

När vi väl bestämde att vi skulle ut på den här turen jobbade vi båda för fullt som guider på Storulvåns Fjällstation. Vi hade alltså inte mycket tid att på allvar planera inför turen. Förra helgen satt vi dock tillsammans i 2 dygn för att diskutera, planera och skriva för fullt. En del av det resultatet är just denna hemsida/blogg som du nu läser och där jag precis har den stora äran att skriva premiärinlägget.

Innan turen väl startar i början på januari har vi en hel massa förberedelser att göra och här kommer du att kunna följa med oss bland alla dessa bestyr. I dagarna har vi till exempel hunnit med skidpremiären och Niclas har slipat på skidfärdigheterna dels genom det traditionella lappkastet men även genom att gå på lina, med skidor. Spana in klippet nedan så får du se hur det gick.

Fjällhälsningar genom David

Annonser

2 tankar om “Nu är förberedelserna i gång!

  1. Spännande och inspirerade att få vara bland de första som fick veta vilka planer och visioner som Ni nu har och förbereder Er för. God tur!! är det minsta vi vill säja – vi följer Er med spänning.
    Henrik Marianne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s