Norge på langs – de Luxe

Planerad färdvägIs i skägget, 120 kg i pulkan och en plågad kropp. Där har ni konceptet för en lyckad skidtur till fjälls. En utmaning och ett äventyr som endast ett fåtal tappra män orkar genomlida…

Vi ser inte ovanstående machobeskrivning som en drömtillvaro utan förespråkar istället solgrop, apelsin och en vårporlande fjällbäck. Vi vill uppleva mer av de skandinaviska fjällen och ska i vinter skida vad som kallas Norge på Langs, från Lindesnes i söder till Nordkap i norr. De flesta nätterna blir i tält men när möjlighet finns kommer vi att på bo i stugor och fjällstationer. Finns det tillfälle till lite vardagslyx vill vi ta den. Att få sova i en säng, bada bastu eller njuta av en nygräddad våffla.  Vi vill inspirera till njutbara upptäckter och en alternativ mental inställning till långa utomhusvistelser. Därför kallar vi turen Norge på langs – de Luxe.

Följ gärna med på vår tur genom denna sida. Vår ambition är att dagligen under turen berätta om våra upplevelser. Den 5 januari 2013 startar vi.

Kika gärna runt och låt dig inspireras till egna turer så syns vi på fjället eller i solgropen!

Fjällhälsningar

David och Niclas

Annonser